Wie Leeft?

Mijn naam is Lanne, 29 jaar en samen met mijn vriend heb ik ons superleuke huis in Nederland verruild voor een geweldig appartement in Stockholm! In sommige opzichten een hele stap – baan opgezegd, verhuisd naar een ander land, familie en vrienden op afstand – en tegelijkertijd voelt het als een heel logische stap.

Ik hou van IMG_5794het leven! En hoe meer ik van Leven hou, hoe meer het Leven van mij lijkt te houden. Door steeds meer te doen wat ik écht wil, wordt mijn Leven steeds leuker. Dat gun ik jou ook! Mijn Leven is mijn werk en ik neem jou hier graag in mee!

Het mezelf zijn, worden en blijven, is iets wat mij inspireert en waarmee ik ook jou hoop te inspireren te doen wat jij het liefst wilt.

Over alles wat mij bezighoudt schrijf ik en ik hoop jou hiermee te inspireren, motiveren en eens een andere kijk te geven op wat je misschien altijd al voor waar hebt aangenomen. Het Leven is te mooi om verlangens en gedachten links te laten liggen.
Heb lef en Leef!

Advertenties

2 gedachtes over “Wie Leeft?

  1. Claudia zegt:

    Hey Lanne,
    Wat leuk om je hier aan te treffen op je blog. Ziet er leuk uit. Zal de blogs eens op mn gemakkie een keertje lezen. Moet nu ook de was nog doen en stofzuigen haha
    X Claudia

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s