High

Vanochtend heerlijk opgestaan, gemediteerd, lekker ontbijtje gemaakt voor mezelf, gedoucht, leuk aangekleed, mijn haren leuk en toch… Beetje zo’n dag waarop je denkt: “ik heb nergens zin in”. Niet dat ik me rot voel, maar actief nou ook niet bepaald…!

Opruimen in huis, tv kijken, lezen, Facebooken, eten, stofzuigen, lezen, Whatsappen.
Jaaa en dan zet ik een muziekje op. Had ik eerder moeten doen. Zo leuk, beetje rond springen en meezingen alsof het Γ©cht mooi klinkt. Nergens aan denken, alleen de muziek.
Een rondje lopen had me waarschijnlijk ook geholpen, maar daar had ik, je raadt het al, geen zin in. Ik heb vanochtend namelijk een jurkje aangetrokken en dat is toch iets te optimistisch gezien het weer. Als ik naar buiten wil moet ik dus wat anders aantrekken.
Dus… Ik luister nog ff verder.

Contact high van Allen Stone; dat is zo’n nummer waar ik vrolijk van word! Muzikale vent, toffe stem en goede band.
Herinnert me weer aan wat belangrijk is in het leven.
Als ik daarnaar luister komt er vanzelf een glimlach op mijn gezicht en voel ik dat ik Leef!

Ik heb geen Facebook, eten, boek, Whatsapp of wat dan ook nodig om me te vermaken nu. Ik dans en zing en geniet van het mooie uitzicht over een toffe stad die onze woonplaats is geworden.
Hier houd ik het nog wel ff uit zo – zolang de boxen van mijn Allerliefste lief het maar goed blijven doen – denkt de materialistische ik in mij die het liedje misschien iets minder goed begrijpt op dat moment πŸ˜‰

Lach, Luister en Leef!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s