Whats goes around…

Hoe mooi het kan zijn als je jezelf bent, als je eerlijk bent, als je open bent.
Als je alleen bent, met je liefste, of met mensen die je nog maar net kent.

Hoe je met jouw eerlijkheid, jouw oprechtheid en jouw openheid, juist de ander kunt helpen zich open te stellen.
Als jouw handelen dan zijn vruchten afwerpt en een ander mens helpt…

Mooi is dat, misschien is het Karama, misschien is het toeval, misschien is het liefde, misschien is het gewoon wat het is. Maar mooi is het in ieder geval.
Door mezelf te zijn, door me open te stellen voor de ander, door eerlijk te zijn naar en over mezelf, door contact te maken en door lief te hebben, door te luisteren, help ik mezelf, meer mijzelf te worden. Maar zo krijg ik soms ook de kans een ander te helpen, meer naar zichzelf te luisteren, eerlijk naar zichzelf te zijn.
Dat je elkaar zo inspireert, dat vind ik tof. En ach.., noem me naΓ―ef, maar ergens zou het tof zijn als we zo de wereld een klein beetje mooier maken samen.

Door wat vaker Γ©cht te luisteren naar wat iemand me vertelt, zonder meteen te vertellen wat mijn ervaring is met betrekking tot dat onderwerp, of erger nog, zonder meteen te beginnen over wat ik van te voren bedacht had te gaan vertellen, maar te luisteren, te horen wat iemand zegt en wat dat met iemand doet, geloof ik dat we elkaar kunnen helpen. Wat minder vaak zoeken naar de stilte die jij op kunt vullen, maar luisteren.

Ik geloof dat wat je geeft, hetgeen is wat je terugkrijgt.Β Whats goes around comes around!

Ik Leef Samen!

Advertenties

Een gedachte over “Whats goes around…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s