Doen en Durven

Durven doen

 

Vorig jaar schreef ik mijn eerste blog, dacht ik voor het eerst na over de lay-out van mijn site en omschreef ik mezelf voor het eerst in 5 zinnen. Dat was DOEN, bij DURVEN bleef ik hangen.
Teveel obstakels, teveel nieuw. Ik durfde het niet online te zetten. Bang voor reacties, of juist geen. Bang dat het niet zou lukken , om welke reden dan ook.Β Nu lees ik mijn eerste blog terug, bekijk de lay-out en en lees mijn beschrijving in 5 zinnen. Ik vind het leuk! Is dat niet waar het mee zou moeten beginnen. De rest volgt vanzelf of niet.., maar dan volgt er toch wel weer wat anders.Β 
Nu ga ik DOEN en DURVEN.
Leef!

Advertenties

3 gedachtes over “Doen en Durven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s